3. Objaviteľ
Druhé znovuzrodenie a tretia fáza života. Ste už dosť sebavedomí nato, aby ste objavovali nové veci a testovali svoje limity aj to, v čo veríte. Ste zvedaví, túžite po nových skúsenostiach, a aj tie nepríjemné už dokážete zvládnuť na úrovni vyzretého človeka. Pred prekážkami nestrkáte hlavu do piesku, viete sa ťažkostiam postaviť zoči-voči a zúročiť každú životnú lekciu.

4. Milenec
Potom, čo ste v predchádzajúcich vteleniach objavili a spoznali sami seba, ste pripravení na lásku. Ste dostatočne zrelí nato, aby ste sa skvele dopĺňali s partnerom a zdieľali s ním dobré aj zlé. Viete, že šťastie a spokojnosť musíte nájsť najprv v sebe a až potom môžete mať plnohodnotný vzťah. Partnera milujete, ale nemáte od neho nerealistické očakávania. Viete, že ak ste nespokojní, musíte zmeniť najprv seba.

5. Úspešný človek
Fascinujú vás veľké myšlienky a nové výzvy. Ste ochotní na sebe tvrdo pracovať a sprevádza vás úspech. Niektorým sa zdá, že máte skrátka šťastie, ale vy viete, že za tým šťastím je kus tvrdej práce. Neúspech vás neodradí, rozmýšľate pozitívne a kde iní vidia problém, vy vidíte riešenie.

6. Ten, čo dáva
V predchádzajúcich životoch ste sa toho veľa naučili a je čas to odovzdávať ďalej. V tomto štádiu života ste často v úlohe poslucháča. Rodina, priatelia aj známi za vami prichádzajú, aby sa vám zdôverili a vedia, že im vždy dobre a múdro poradíte. V tomto živote sa naďalej učíte, ako sa zbaviť sebeckosti, ak vám ešte nejaká ostala.

7. Dokonalosť
V tejto fáze už život opúšťate, teda aspoň v takej podobe, ako ho poznáte. Vaša duša je zrelá, múdra, plná lásky a pripravená splynúť s vesmírom. Starosti už neexistujú, dosiahli ste skutočné spirituálne porozumenie. V mysli nemáte žiadnu závisť a nenávisť, svoje pocity a myseľ dokážete dokonale ovládať. Ste pripravení dosiahnuť spásu a večný pokoj.

ZDROJ: lifecoachcode.com