RAK (22. 6. – 22. 7.) Milí Raci, Slnko na vás bude mať veľký vplyv. Budete trpieť emočnými rozkolmi a zároveň budete snívať. Svoju šancu neviete správne uchopiť. Nesmiete sa neustále vyhýbať ťažkostiam. Čo čaká singles? Budete prelietať od jedného nápadníka k druhému.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Váš víkend bude v znamení tajomstva. Budete sa snažiť práve jedno partnerské odkryť. Vďaka bohatej fantázii to možno nebude ono. Singles budú náladoví a len ťažko niekoho ulovia. Pred čím vás hviezdy varujú? Pred stratou času.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, skúste vo vašom vzťahu menej hovoriť a viac počúvať. Cez víkend to bude potrebné. Je pravdepodobné, že sa dostanete s partnerom do sporu a začne vás osočovať z toho, že je vám to jedno. Budú na tom singles lepšie? Tí sa podceňujú.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Váhy cez víkend porazí nákupná horúčka. Hviezdy varujú pred kúpou nekvalitného tovaru. Všetko si radšej niekoľkokrát vyskúšajte a prezrite. Mohli by ste naletieť. Na svojho ctiteľa máte vymyslenú spoľahlivú taktiku. A ako si povediete vo vzťahu? Vo vzťahu vám to bohužiaľ veľmi neklape.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)
Milí Škorpióni, začínate mať dojem, že musíte stále niečo prekonávať a už vám dochádzajú sily. Obrňte sa trpezlivosťou, čoskoro sa vám začne blýskať na lepšie časy. Čo bude cez víkend odhalené? Vaša povesť!

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Strelci natrafia na skvelú príležitosť na zoznámenie. Pod vplyvom Raka však nechávajú svoje srdce zatvorené. Vo vzťahoch sú karty rozdané a vy netušíte, čo vám chce partner skutočne povedať. Ako zareagujete? Poviete si, že dôležitý je výsledok.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorožci, udivuje vás, ako vám váš partner dokáže čítať myšlienky. Aj keď sa hádate, nakoniec uznáte, že vaša drahá polovička má pravdu. Vie, čo chcete. Vaše uvažovanie je teraz trochu pokrútené. A čo singles? Váš idol prestane spĺňať vašu predstavu o pánovi Božskom.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Vodnári, ak si zachováte chladnú hlavu, k vážnejšej komunikácii medzi vami a partnerom nemusí vôbec dôjsť. Majte trpezlivosť, vyplatí sa to. Cez víkendový program si zaspievajú. A čo nesmú robiť singles? Nepozerajte len na pekný obal!

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Rybky, nenechajte si pokaziť náladu od pesimistov. Ich poznámky ignorujte. Rak vás ale povedie k tomu, aby ste si siahli do svedomia. Uvedomujete si, komu ste ublížili? Možno na tom nebudete psychicky najlepšie. A čo dostanú singles? Pripravte sa na pártymaratón.

ZDROJ: extra.cz