5. Ďalšie potraviny zabíjajúce rakovinu
Predošlé 4 potraviny patria medzi tie, ktoré ukázali najsilnejšie efekty proti rakovine. Existuje však veľké množstvo ďalších potravín s preukázanými protirakovinovými účinkami.

Spomeňme napríklad čučoriedky, mrkvu, kávu, grapefruit, mätu, čerešne, cibuľu, cesnak, čierne korenie či tymian.

Početnosť potravín, ktoré majú vplyv na potláčanie na rakoviny, nám pripomína, ako mocná dokáže byť samotná príroda pri riešení tých najväčších zdravotných problémov dnešnej doby.

Záver
Mnohí lekári a dokonca ani onkológovia o týchto veciach nevedia, pretože ich to v škole neučili. Tam ich učia len to, ako predpisovať drahé a často nebezpečné chemické lieky kvôli finančnému zisku, nie zdraviu pacientov.

Je teda na vás, či pre seba alebo svojich blízkych zužitkujete poznatky najnovšieho vedeckého výskumu a sami zistíte, čo dokážu pre vaše zdravie urobiť tie správne potraviny.

ZDROJ: vylectese.cz