Kráľovský štvorlístok sa spoločne stal členom charitatívnej nadácie Royal Foundation a ešte začiatkom minulého roka spoločne vystúpili na výročnom stretnutí. Podobné veci sa však už opakovať nebudú.

Uplynulé mesiace boli pre kráľovskú rodinu vskutku turbulentné. Vzájomné spory vyústili v rozdelenie vetví na Sussex a Cambridge. Manželia Meghan a Harry dostali svoj vlastný komunikačný tím a vytvorili si dokonca aj osobitný účet na Instagrame.

Je teda veľmi pravdepodobné, že nakoľko sa chodníčky oboch rodín čoraz viac rozchádzajú, Meghan a Harry prerušia zrejme aj svoje členstvo v Royal Foundation. Chcú sa venovať vlastným charitatívnym projektom a je teda dosť možné, že ich po boku Kate a Williama takto už nikdy neuvidíme.

Nadáciu založili ešte v roku 2009 princovia Harry a William a postupne sa k nim pridali aj ich manželky. Je však veľmi pravdepodobné, že ich pôsobenie bok po boku sa aj v tejto oblasti nadobro skončí.

Manželia Meghan a Harry sa už dávnejšie odsťahovali z kráľovského paláca a ich osudy sa hýbu zatiaľ rozličnými smermi. Až čas zrejme ukáže, nakoľko ich bude vedieť spojiť napríklad fakt, že obe rodinky sa už rozrástli aj o potomkov.

Rozdelenie nadácie je dlhodobejší proces, ktorí si musia obaja princovia poriadne premyslieť. Bude to však obrovská škoda, keď tento obľúbený štvorlístok viac neuvidíme v spoločnom nasadení a zapálení pre dobrú vec.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: woman.tiscali.cz