Ako zútulniť chatu

Pripravili sme si pre vás z 11 užitočných rád do záhrady z obyčajných drevených paliet. Výsledok vás iste inšpiruje!

1. Chcete si kúpiť pekné kvetináče? Vzhľadom na ich cenu je zbytočné nechať ich na chate bez dozoru, najmä ak ani nepoznáte svojich susedov.

Tento problém možno vyriešiť pomocou paliet. Vyzerajú skvele s kvetinami na verande alebo ako kvetinová dekorácia na stojane. Zároveň sú vzdušné a pomerne pevné.

2. Palety sú ideálnym materiálom pre konštrukciu malej stodoly alebo prístrešku na drevo. Čo sa týka ceny, určite je to aj najlacnejší variant.

3. A možno dlho snívate o hojdačke?

4. Zázračné riešenie pre vášnivých záhradkárov! Tu je záhradná lavička, postavíte ju jednoducho a rýchlo, vyzerá nezvyčajne a zároveň poslúži dostatočne dlho.

5. Stačí len otočiť palety, ozdobiť ich podľa vášho vkusu a elegantný plot, ktorý predelí záhradu na jednotlivé zóny, alebo oddelí pozemok od cesty je na svete.

 

6. Ak si aj vy radi doprajete domácu zeleninu a ovocie, poctivo vypestované vo svojej záhradke, potom tu pre vás niečo máme.

Presné, rovnomerné políčka z drevených paliet nepochybne dodajú vášmu miestu čistejší vzhľad a navyše buriny bude menej!

7. Neviete kam umiestniť rôzne náradie ako lopaty, hrable, motyky, ktoré sa motajú pod nohami alebo sa len opierajú o stenu?

Skúste tento jednoduchý tip. Len sa pozrite, ako to šetrí priestor!

8. Vďaka dreveným paletám môžete kvetinami oživiť všednú stenu chaty.

Ak máte na plote miesta, ktoré by ste radšej prekryli, môžete to urobiť pomocou rastlín vysadených v paletách, ktoré pripevníte na plot.

9. Ako zaujímavo a originálne vyzerá tento viacúrovňový kvetinový stojan! Nie je to nič náročné a navyše zhotovenie vám nezaberie veľa času.

10. Záhradný nábytok, lavičky, lehátka a improvizovaná strešná záhrada môžu byť vyrobené z klasických drevených paliet.

11. Príslušenstvo v podobe skladacieho stola na stene garáže, drevené stojany na kvety a bylinky, ba dokonca tisíce iných vlastnoručne vyrobených pomocníkov, vám môžu uľahčiť starostlivosť o záhradu.

Už ste premýšľali, na čo použijete drevené palety vy?

Tieto kúsky zhotovené improvizovane zo zostávajúcich nepotrebných materiálov nie sú len príležitosťou na ušetrenie peňazí. Zároveň vytvoríte jedinečný dizajn a máte príležitosť ukázať tak svoju kreativitu.

Nezabudnite použiť niektoré z vyššie uvedených nápadov, a uvidíte, že váš príbytok zahrá novými farbami.

ZDROJ: radynadzlato