Polícia doslova každý deň varuje pred rizikom dopravných nehôd. Čo ich spôsobuje najčastejšie? Je to samozrejme rýchla jazda, jedná sa aj o nepozornosť a zabudnúť nemožno ani na rizikových vodičov. Tou najznámejšou sú celkom určite mladí vodiči, ktorí spadajú do kategórie tých, ktorá je na cestách najviac nebezpečná. Dokazuje to aj tento príbeh. Tu za nehodu mohol mladík, ktorý mal len 18. rokov. Práve on so svojím vozidlom nabúral do iného dievčaťa.

Dievča, ktoré pri nehode zomrelo, za nič nemohlo.
Vinníkom nehody bol jasne označený osemnásťročný mladík, ktorý nešiel tak, ako by mal. Nabúral do mladého dievčaťa, ktoré svojim zraneniam na mieste podľahlo. Aj keď išla z večierka, tak išla včas a podľa následnej pitvy v tele nemala ani kvapku alkoholu. Napriek tomu pre ňu bola táto jazda posledná a zomrela. Preto, že sa na ceste stretla s mladým nezodpovedným vodičom, ktorý podcenil svoje možnosti a schopnosti a spôsobil nehodu. Tým ale tento smutný príbeh nekončí.

U dievčaťa v ruke sa našiel lístoček so zaujímavým odkazom. Jeho obsah vás dojme.
Nielen, že je tento príbeh tragický preto, že kvôli neskúsenému riskujúcemu vodičovi zomrelo mladé zodpovedné dievča. Príbeh má ešte jednu rovinu, ktorá je spojená s lístkom, ktorý sa u nej po nehode našiel. To, čo na ňom bolo napísané, vás doslova šokuje.

Článok pokračuje na ďalšej strane.