Prvý prsteň
Ste sebavedomý človek a správate sa ako kráľovná. Ctíte úprimnosť a pomoc blížnym. Niekedy ste príliš prísny a jednostranný. Môžete tak ubližovať priateľom a rodine. Ale inak ste veľmi obľúbený a preto sa k vám vracajú aj tí, ktorým ste ublížili. Všetci obdivujú vašu úprimnosť a odhodlanie. Ak máte radi človeka, urobíte všetko, aby sa s vami cítili dobre. Ak sa na niekoho pozeráte s pohŕdaním, nebudete to ani chvíľu skrývať, takže o tom bude človek vedieť už v prvej chvíli vášho stretnutia.

Druhý prsteň
Vo Vás je veľa ženskosti. Vaše snívanie a neha Vám umožní zostať v duchu vždy mladý. Bez ohľadu na to, aký je Váš skutočný vek. Ste veľmi láskavá. Muž, ktorého máte v láske, môže povedať, že je veľmi šťastný. Pekné oblečenie a elegantné modely sú Vašou doménou. Nemôžete žiť bez snov. Okrem toho, že sa Vaše sny spravidla splnia, máte tiež často vizionárske schopnosti práve vo svojich snoch. Vaše schopnosti v oblasti nielen hazardných hier vám umožňujú flirtovať všade a so všetkými. Ak sa Vám naozaj páči človek, nebude ťažké ho takmer bezpracne očariť.

Tretí prsteň
Ste dravá! Divoká energia, ktorá žije vo vnútri Vás, sa rozhodne vynorí v správnu chvíľu. Vaše výrazné oči sa nedajú zabudnúť. Vaše prostredie sa snaží s Vami stretávať a pokračovať v priateľských rozhovoroch. Avšak, pripúšťate si k telu len niekoho, iba vybraných ľudí. Opúšťanie, zrady a podvádzanie pre Vás nie je vôbec charakteristické. Váš život je pre ostatných zvlášť zaujímavý. Veľmi často Vám ľudia závidia. Avšak o to nestojíte.

Štvrtý prsteň
Vedeli ste, že mačky žijú dvojaký život? To isté možno povedať aj o Vás. Žijete v dvoch svetoch. Vaša krása a duševný postoj sú takmer uzdravujúce. Ste zábavná a jednoduchá žena, ale máte celkom široký záber. Milujete svojich priateľov. Mnoho ľudí si uvedomuje, že s Vami budú mať vždy lepší pocit.

Piaty prsteň
Vo Vašom prípade môže byť láska považovaná za základnú potrebu na prežitie. Táto láska sa nielen prejavuje vo vzťahu k manželovi, ale môže sa tiež prejaviť vo Vašom vzťahu k bežným veciam: k práci, k osobným veciam. Milujete cestovanie, ale súčasne udržujete teplo domova. Váš podmanivý úsmev núti k úsmevu aj ostatných. Každá minúta v každom dni je pre Vás cenná

Šiesty prsteň
Ak by Vaša povaha mala byť popísaná jedným slovom: perfektná. Ste pokojná povaha s dokonalým zmyslom pre štýl. Mohli by ste však lepšie počúvať svoju intuíciu! Váš pohľad je triezvy, spoliehajte sa na neho viac. Ste skvelá spoločníčka a dôveryhodná priateľka. Každý Vám môže zveriť tajomstvo. Nie ste tichá povaha, a ak ste zamilovaná, potom vážne a na dlhú dobu.

Zdieľajte tento jednoduchý test aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

zdroj: ketkes.com