Už narodenie jedného dieťaťa je viac než dostatočným dôvodom na oslavu, a čo potom, keď sa vám narodia dvojčatá! Teraz si predstavte, že ste dali život dvom ľudským bytostiam a ste v siedmom nebi, kedy si vás náhle lekár vezme stranou a povie: “Je mi to ľúto.”

Ide pravdepodobne o tie najbolestivejšie slová, ktoré si možno v danej chvíli predstaviť. Avšak Jodi Parryová a jej manžel Matt si presne touto situáciou pred 6 rokmi prešli. Slová lekára zaliala srdcia oboch z nich bolesťou a strachom.

Čo sa ale stalo?

Jodi a Matt už jedného syna mali a nejakú dobu sa snažili o ďalšie dieťa.
Pár chcel svojmu synovi Finlayovi dopriať súrodenca, Jodi však krátko po jeho pôrode potratila. Potom si ale povedala, že budúce tehotenstvo už musí klapnúť, a tak mu znovu dala šancu, načo otehotnela rovno s dvojčatami. Napriek predošlému potratu sa Jodi a Matt veľmi tešili, ale mali tiež trochu strach.

Z narodenia dievčenských dvojičiek mali ohromnú radosť, náhle si ich však lekár vzal nabok, aby si s nimi pohovoril. A potom, čo vyriekol už spomínané “je mi to ľúto”, sa príbeh začal obracať k horšiemu. Čo sa stalo? Pokračujte na nasledujúcu stranu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.