Určite sa Vám na prvý pohľad môžu zdať poháre na kľučke divné. Ale uvedomte si, že tento zaujímavý trik Vám môže zachrániť život.

Lacná hotelová izba je šialene atraktívna najmä pre mladých cestovateľov. Neinvestujú veľa do ubytovania, za to môžu vidieť omhoho viac. Lacné hotely však majú nedostatočnú bezpečnosť. Aby ste sa podobnému prípadu vyhli, inšpirujte sa touto cestovateľkou.

Tento účinný domáci alarm používa ruská cestovateľka už roky a tvrdí, že je to tá najúčinnejšia vec, akú na svojich potulkách svetom dosiaľ niekoľkokrát použila.

Bezpečnosť v hoteli
V lacnejších hoteloch sa to neraz len tak hemží zlodejmi. Predovšetkým vo veľkých mestách títo kriminálnici vedia, ako na svoje obete. Majú vytipované nielen lokality, ale dokonca aj konkrétne ubytovacie zariadenia, ktoré nemajú na izbe dostatočný uzamykací systém. Ak ste v štandardnom hoteli, kde sa dvere zamykajú len otočením obyčajného väčšieho kľúča, mali by ste si na také živly dať pozor, k čomu Vám pomôžu dva sklenené poháre, ktoré často patria k vybaveniu izby.

Článok pokračuje na ďalšej strane.