Číslo duše 4.
Číslo symbolizuje štyri živly, štyri ročné obdobia a štyri obdobia života. Títo ľudia sú pracovití, vyrovnaní a uvážliví. Všetkého, čo chcú dosiahnuť, dosahujú sami. Pri rokovaní dokážu zaujať úplne protikladný postoj než druhá strana a pritom len veľmi zriedkavo dávajú najavo emócie. Presne zachovávajú pravidlá a pokyny, zároveň však tiahnú k reformám. Štvorka anticipuje úspech v technických oblastiach.

Číslo duše 5.
Číslo človeka, ktorý neposedí, usiluje sa o sebazdokonaľovanie, hľadá a nachádza nové skúsenosti. Je to povaha plná nadšenia, túžiaca po dobrodružstve a riziku. Rozhodnutie k činu prichádza spontánne a náhle. Jeho život ovláda pozitívne založenie, vynaliezavosť, vtip a radosť. Smeruje iba vpred a uvažuje iba o dobrom vyústení všetkého, do čoho sa pustí. Ľudia s číslom päť sú spravidla veľmi aktívny a pohybliví.

Číslo duše 6.
Tvorivá osobnosť, symbol rodiny a spojenie muža a ženy pre vznik nového života. Číslo šesť symbolizuje tiež spojenie medzi Bohom a Človekom. Títo ľudia sú spoľahliví, čestní a schopní dosiahnuť rešpektu a zlepšenie životných podmienok nielen pre seba, ale aj pre ostatných. Sú trpezliví, vybavení od prírody vnútorným magnetizmom. Pri uskutočňovaní svojich plánov sú veľmi tvrdí a húževnatí. Zároveň sú romantickí, milujú umenie. Neznesú žiarlivosť a najrôznejšie zvary. Ľahko sa dohovoria s každým. Vedia si získavať priateľov. Domácke typy, šťastné v kruhu svojich blízkych a príbuzných.

Článok pokračuje na ďalšej strane.