Čierna
Mnoho ľudí si myslí, že čierna farba je farba zla. Nie je tomu tak. Znamená v skutočnosti silu. Značí tiež, ako sa dokážete potýkať so situáciami.

Fialová
Táto farba je o energii. V tomto prípade to znamená, že si nie ste sebou istí. Táto farba vás môže ale nakopnúť. Dokáže vám pomôcť zlepšiť vašu energiu celkovo.

Biela
Biela farba je symbolom čistoty a účelu. Odráža sa v nej mesačná energia a teda je to farba, ktorá vibruje dušou. Táto farba je výborná pre meditáciu.

Modrá
Je to farba, ktorá vám povie veľa dobrých vecí. Veľa toho hovorí o vašich psychických schopnostiach. Pomáha kontrolovať vaše výkyvy nálad. Dokáže napumpovať vibrácie správnym smerom a na správny stupeň. Tá farba tiež skvele dokáže navodiť atmosféru.

Zelená
Zelená je farbou mieru. Keď to máte v živote práve ťažké, chce to nejakú pokojnú farbu. Táto sviečka bude pre to najlepšia. Zelená je spojená s čakrou srdca. Tiež ide o farbu prírody.

Žltá
Táto farba rieši schopnosť učiť sa. Keď sa chcete učiť, a to učiť sa rýchlo, potom sa nalaďte na žltú vlnu! A vezmite si žltú sviečku!

Červená
Červená je správna farba, keď chcete ukázať svoju vášeň, svoje nadšenie. Či tiež svoju vlastnú odvahu. Ak chcete byť poriadne živí a inšpirovaní, pridajte si do života trochu červenej farby a pôjde to!

ZDROJ: Facebook