Aj vy sa občas samej seba pýtate, prečo priťahujete práve tie isté, namyslené a čudné typy mužov? Určite nie ste jediné. Dokonca problémom nie ste tak úplne vy. Musíte sa nad tým len na chvíľku zamyslieť a s rukou na srdci si povedať, či naozaj nerobíte tieto veci a či to naozaj nie sú tie dôvody, prečo každý váš vzťah končí zlomeným srdcom.

Dávate a dávate…. No vy nedostanete nič:
Dávať nezištne a snažiť sa, aby sa všetci mali dobre a boli spokojní je fajn. Je to skvelá vlastnosť, avšak niekedy sa to celé môže prevaliť. Ak dávate až príliš a nečakáte nič, vedzte, že sa nájdu ľudia, ktorí to budú patrične zneužívať.

Niektorí ľudia sú proste nenapraviteľní:
Podať pomocnú ruku a nasmerovať na správny smer je niekedy nevyhnuté. Možno sa snažíte napravovať vášho partnera, pomáhať mu pri životných krízach a tak ďalej. No niekedy môže nastať situácia, že títo, už napravení muži odídu bez toho, aby sa vám za to aspoň poďakovali.

Za dobrotu na žobrotu:
Aj keď ste veľmi dobrá a láskavá, niekedy prehliadate veci, ktoré by ste nemala. Bohužiaľ v živote to tak chodí. Láskavosť a spoľahlivosť si k sebe priťahuje mnoho negatívnych ľudí a nakoniec ste vy tá, ktorá trpí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.