Každá kultúra na svete je niečím jedinečná a výnimočná. Každá z kultúr obsahuje svoje špecifické prvky a prejavy, ktoré sú pre ňu typické. Vybrali sme netradičné zvyky a tradície v rôznych kultúrach sveta, ktoré by sa len ťažko uchytili v našej kultúre, a o ktorých je lepšie vedieť, aby tak človek predišiel nepríjemným či trápnym situáciám. Súhlasíte?

Kmeň Sambianov z Papua Nová Guinea pije semeno.

V siedmich rokoch sú odlúčení od svojej matky a všetkých ostatných žien. Nasledujúcich 10 rokov žijú výhradne v prítomnosti mužov a prepichuje si kožu, aby vypustili všetku kontaminácii od žien. Aby to nebolo málo, tak pravidelne musí tiež piť semeno svojich starších vodcov kmeňa. Vďaka tomu potom vraj môžu rýchlejšie rásť a získavať väčšiu silu.

Rezanie do údu a následný selfkanibalismus. To je Mardudjara v Austrálii!


Najskôr nasleduje obriezka. Ale nie taká tá dnešná, ktorú by ste čakali. Toto je pekne za živa v nesterilnom prostredí. Potom nasleduje krok, že musíte svoju predkožku zjesť. Dajú vám chvíľu voľno a potom vám penis ešte rozrežú pozdĺž, kedy potom každý môže močiť len zospodu. A vtedy sa pozná pravý chlap!

Článok pokračuje na ďalšej strane.