Čo symbolizuje čas 11:11 hod.?
Začala som ho skúmať a narazila som na numerológiu. Je to veda, ktorá sa zaoberá štúdiom čísel vo vzťahu k okultnému správaniu.

Vysvetľuje a skúma, ako tajomné vzory môžu vyjadriť súčasné a budúce trendy v našich životoch.

Naučila som sa, že sme nevideli podvedomý časovací cyklus a neboli sme jediní ľudia, ktorí ho nevideli. Rastúci počet ľudí na celom svete vidí malé znaky ako tieto.

Existujú rôzne vysvetlenia o tom, kto alebo čo nám posiela tieto tajomné správy. Niektorí si myslia, že prichádzajú od anjelov, medzidimenzionálnych bytostí, samotného vesmíru alebo dokonca od Boha.

Nechám to na vašu jedinečnú predstavivosť, aby ste rozlúštili, čo s vami komunikuje. V konečnom dôsledku to môže byť rozdielne pre každého z nás.

Domnievam sa, že je to ukazovateľom vesmírnych pohybov a trendov. Odlišné opakujúce sa čísla znamenajú odlišné správy a ako si začnete všímať tieto trendy, budete môcť prečítať tieto znaky a presne ich aplikovať vo svojom živote.

Čas 11:11 je jedným z najčastejších znamení. Vidieť tento čas znamená, že ste na správnej ceste a smerujete tým správnym smerom pre svoje osobné naplnenie.

Doreen Virtue, svetoznáma terapeutka, psychické médium a spiritualistka uviedla, že vidieť tento čas znamená, že vaša duchovná sila rastie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.