#5 Vlk
Vlk má rád tajomno a svoj vlastný priestor. Pre život však nevyhnutne potrebuje svoju svorku. Pravdepodobne aj vy sa radšej budete obklopovať pár priateľmi, ktorým skutočne veríte, než húfom tzv. „pseudopriateľov“. Síce ťažšie nadväzujete nové priateľstvá, no tie, ktoré vzniknú, majú často doživotné trvanie.

#6 Modlivka
Vedeli ste, že viaceré ázijské národy uctievajú modlivku ako sväté zviera? Ak vám ako prvá „vyskočila“ z obrázku, pravdepodobne najradšej trávite čas osamote. Možno dávate prednosť duchovným praktikám a meditáciám a hĺbate nad zmyslom života. Nemáte radi klebety, no na druhej strane niekedy dosť preťažujete ľudí tým, že očakávate, že naplnia každú vašu potrebu. Treba si dať preto pozor najmä na ego. To je asi vašou najväčšou skúškou.

#7 Kôň
U tohto zvieraťa sa stretávame s dvoma dualitami. Na jednej strane toto zviera symbolizuje slobodu, na druhej strane je však v ňom silná prispôsobivosť. Preto sa ho aj podarilo zdomestifikovať. Vy si taktiež radi užívate slobodu, no keď vás niekto požiada o pomoc, nemáte to srdce ho odmietnuť.

#8 Sliepka
Na záver dnešného testu vám predstavujeme zviera, ktoré tam nájde snáď len málokto. Je to sliepka. Máte radi domov, svoje miestečko a pohodu. Neradi sa púšťate do rizík, prvoradé sú pre vás zvyklosti. Taktiež máte svoje rituály, na ktoré nedáte dopustiť. Akúkoľvek zmenu pravdepodobne znášate len veľmi ťažko.

Predstavili sme vám významy jednotlivých zvierat. Sedia na vás charakteristiky zvieraťa, ktoré ste si vybrali?

ZDROJ: scooplify.com