#1 Holubica
Holubica je odpradávna symbolom mieru a pokoja. A práve toto sú dve vaše kľúčové vlastnosti. Možno aj kvôli tomu neznášate konflikty a snažíte sa ich vyvarovať. Chcete žiť skutočne hodnotný a autentický život, a preto nelipnete na materiálnych hodnotách.

#2 Motýľ
Vybral ste si motýľa? To znamená, že si dokážete naplno vychutnať život. Nezaoberáte sa maličkosťami a negatívnymi vecami. Vždy smerujete na pozitívnu stranu. Nudia vás klebety aj stagnácia. Žijete veľmi rýchlo. Avšak dajte si pozor, v niektorých chvíľach sa oplatí preradiť na nižšiu rýchlosť!

#3 Sokol

Sokol znamená slobodného ducha. Neradi sa zväzujete a milujete dobrodružstvá. Pravdepodobne vám v žilách koluje adrenalín. Ste veľmi sebaistí, čo niekedy môže hraničiť s egocentrizmom. Hnevajú vás všedné veci, no i tie patria k životu…

#4 Pes
Všetci vieme, že pes je najlepším priateľom človeka. Podobne aj vy, ak ste ako prvého uvideli psa, máte podobné vlastnosti. Radi pomáhate iným, často aj na vlastný úkor. Ľudia sa môžu na vás vždy spoľahnúť, no pozor, ak vás niekto zradí, pravdepodobne váš hnev bude mať dlhodobé trvanie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.