Škorpión
Akonáhle vás váš partner naštve, tak sa nepoznáte a v tomto rozčúlení dokážete povedať veľa vecí, ktoré tak ani nemyslíte a radi by ste ich neskôr vzali späť. Viete byť v hádkach pekne zlí a krutí, preto sa skúste najskôr nadýchnuť, upokojiť sa a chvíľu si svoje slová premyslite, než ich poviete nahlas.

Strelec
Ste proste výbušná osobnosť, takže jediné, čo vám pomôže, je nejaké cvičenie na upokojenie. Na začiatok stačí sa poriadne zhlboka nadýchnuť.

Kozorožec
Ste odjakživa veľmi silná osobnosť, ktorá k sebe potrebuje niekoho sebe rovného. Človeka, ktorý by vám nestačil, by ste dokázali takmer zničiť a citovo úplne zlomiť. Preto vyberajte uvážene!

Vodnár
Skúste niekedy brať veci aspoň na chvíľu vážne. Je síce super, že si s ničím nelámete príliš hlavu, ale pre toho druhého to môže byť niekedy až otravné.

Ryby
Nedokážete poriadne nahlas povedať, čo vám vadí. Radšej sa budete užierať vnútri, než aby ste sa s milovanou osobou pohádali. Lenže to tiež nie je riešenie! Hromadíte v sebe stres, ktorý jedného dňa proste vyjde von. Preto sa nesnažte byť za každú cenu tou najlepšou a milujúcou partnerkou.

Zdroj: jenzajimavosti