Blíženci
Blíženci sú naozaj veľmi podivné znamenia. Často sa v nich skrýva ešte jedna osobnosť, a preto to často vyzerá, že vlastne ani nevedia, čo chcú. Je teda potrebné si presne určiť, čo chcete a ísť si za tým a nenechať sa vykoľajiť.

Rak
Keď sa do niekoho zamilujete, ste v tom naplno. Lenže toto citové priľnutie k vášmu partnerovi nie je pre neho to pravé. Skúste trochu zvoľniť a nechať ho dýchať.

Lev
Levy sú radi stredobodom pozornosti, tí obletovaní. To sa mu pochopiteľne dostáva na začiatku vzťahu, lenže postupne táto pozornosť ustúpi a to je niečo, kvôli čomu sa lev začne cítiť vo vzťahu nepohodlne a na rad preto prichádza žiarlivosť. Musíte si uvedomiť, že váš partner sa môže zaujímať aj o iné veci než len o vás a vaše pohodlie.

Panna
Je to niečo podobné ako u raka, často sa na svojho partnera viažete a niekedy to dôjde až do takého stavu, že prijímate aj to, s čím tak úplne nesúhlasíte. Lenže tým strácate svoju vlastnú osobnosť a prestanete si seba samého vážiť.

Váhy
Často neviete, ako svoje city dať najavo, preto môžete niekedy pôsobiť chladne a neprijateľne. Skúste sa radšej viac uvoľniť a nepozerať sa stále na to, čo si o vás myslia druhí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.