Baran (21. marec – 19. apríl)
Barani sú odvážni a nadšení a ľahko strhnú svojou energiou i ostatných. Ľudia radi počúvajú ich historky plné dobrodružstiev. Často sa pustia do vecí, na ktoré iní nenašli odvahu, a tak si to od nich aspoň radi vypočujú. Sú to optimisti a pozitívni ľudia, ktorí vedia, ako každého povzbudiť. Ťažia zo svojho úspechu i neúspechu a nič ich len tak nezrazí na kolená.

Škorpión (23. október – 21. november)
Charizmatickí až hypnotizujúci ľudia! Obvykle sú aj veľmi fyzicky príťažliví. Keď s nimi hovoríte, máte pocit, že hltajú každé vaše slovo. Škorpióni majú okrem charizmy aj to, čomu sa hovorí sexappeal. Sú skrátka sexi a keď ste v ich blízkosti, iskry len tak lietajú. Navyše sú veľmi intuitívni a občas môžete mať pocit, akoby vám čítali myšlienky.

Váhy (23. septembra – 22. októbra)
Váhy sú skvelí priatelia aj partneri. Sú to roztomilí ľudia, ktorým ťažko odolať. Určite nie sú sebeckí, pretože potreby iných často prevýšia nad svoje vlastné. Vedia byť taktní a jemní a dávajú si pozor, aby nezranili city iných. Váhy budú vždy férové a budú sa snažiť pochopiť problém z viacerých strán. Sú to jemní a určite nie agresívni ľudia.

Článok pokračuje na ďalšej strane.