Nemusí vás mať každý rád, ale určite vás nikto neprehliadne, keď máte charizmu. Ľudia s osobitým čarom priťahujú pozornosť svojim sebavedomím a príjemným vystupovaním …

Pôsobia prirodzene, a keď sa usmievajú, usmievajú sa im aj oči, a preto viete, že sú úprimní. Nie sú zameraní len na seba, ale zaujímajú sa aj o druhých.

Toto je 7 znamení zverokruhu, ktoré vynikajú naozaj žiarivou charizmou:

Lev (23. júl – 22. august)
Keď vojde do miestnosti Lev, všetci si ho všimnú. Levy pôsobia veľmi priateľsky, väčšinou aj skvele vyzerajú a majú oslnivý úsmev. Užívajú si pocit, že sú stredobodom pozornosti, ale nerobia to násilím. Ide im to prirodzene a ľudia nadšene sledujú, aké eso zase vytiahnú z rukáva. Ich energia je veľmi atraktívna a nákazlivá. Ak sa stretnete s Levom určite vás niečím nadchne či inšpiruje.

Blíženci (21. máj – 20. jún)
Kto je ten, pri kom chce každý sedieť na oslave? Určite Blíženec! Blíženci sú skvelí partneri na konverzáciu a doslova o nich platí – čo slovo, to perla. Sú vtipní, bystrí, ale vedia aj dobre počúvať. Ľudia sa pri nich cítia prirodzene a uvoľnene. Milujú spoločnosť a vedia si udržiavať vzťahy. Radi sa tiež zoznamujú s novými ľuďmi.

Článok pokračuje na ďalšej strane.