7. Nedoprajete si ranný strečing:
Tak, ako pri meditácii tak i pri strečingu platí to, že nie je potrebné ho vykonať dlhý čas počas dňa, avšak každý deň, teda pravidelne. Stačí aj pár minút denne a budete sa cítiť lepšie. Pomôžete svojim boľavým svalom a kĺbom a váš pohyb počas dňa bude oveľa flexibilnejší.

8. Nemeditujete:
Aj krátka, pár minútová meditácia každé ráno vám môže pomôcť pri vašom chudnutí a nadobúdaní energie. Vďaka meditácii sa zníži váš krvný tlak a tiež hladina kortizolu, teda stresového hormónu v krvi. Keď bude v pohode vaša hladina tohto hormónu, bude ustálená aj vaša chuť na jedlo.

9. Nepúšťate si ráno do spálne svetlo:
Ak je pre vás ranné vstávanie naozaj náročné, možno by vám mohlo pomôcť denné svetlo, ktoré automaticky pomáha pri aktivácii vášho organizmu. Nabije vás energiou a dobrou náladou, vďaka ktorej si určite skôr zacvičíte, ako by ste zotrvávali v zatiahnutej nepresvetlenej miestnosti.

10. Ráno nevypijete pohár vody:
Pred tým, než sa pustíte do vašej povinnej rannej kávy by ste mali povinne vypiť aj minimálne 250ml čistej vody alebo vody s citrónovou šťavou. Príjem vody hneď po prebudení vás aktivuje, dodá vám energiu, udržuje v tele rovnováhu a tiež správnu telesnú teplotu.

ZDROJ: viralka.cz