Zodpovednosť
Vnútorný konflikt býva najčastejšie príčinou všetkého trápenia aj vonkajšieho boja. Prevezmite zodpovednosť za svoje pocity. Naučte sa ich smerovať pozitívne.

Spojenie
Vaša životná cesta sa sama a prirodzene odvíja. Všetko, čo ste sa naučili z minulých skúseností, má dopad na to, čo a ako prežívate teraz. Nič sa nedeje bez príčiny.

Zameranie
Netrieštite svoju pozornosť na milión vecí naraz. Ak sa niečomu práve venujete, venujte sa len tej jednej veci. Nikam sa neponáhľajte. Ak máte hlavu „rozlietanú“ kade-tade, pozývate do svojho života negativitu.

Tu a teraz
Buďte prítomní. Nevŕtajte sa stále v chybách, ktoré ste spravili v minulosti. Upierajte pohľad vpred. To je jediná cesta ako môžete rásť a zlepšovať sa. Vnímajte a vychutnávajte si život v prítomnom okamihu. To je jediné, čo skutočne vlastníte.

Opakovanie
História sa opakuje a vám sa niektoré životné lekcie vracajú znova a znova, pokým ich úspešne neuzavriete. To je presne ten pocit: „Prečo dokola musím riešiť toto?“ Asi musíte, lebo ste to ešte nevyriešili. Keď vyriešite, váš život sa posunie novým smerom.

Trpezlivosť a odmena
Bez práce nie sú koláče! To platí aj v zákonoch karmy. Všetko dobré, čo sa vám deje, ste si museli zaslúžiť. Začnite už teraz pracovať na tom, aby sa vám toho dobrého dialo ešte viac.

Ak sa vám článok páčil zdieľajte ho medzi vašich priateľov 🙂

ZDROJ: thelawofattraction.com