Možno máte intuíciu, že dostaneme to, čo si v živote zaslúžime. Ale čo je karma? A čo potrebujete urobiť, aby ste sa uistili, že nepriťahujete zlú karmu? Ako sa ukáže, existuje minimálne 10 odlišných zákonov karmy…

Keď viete, ako funguje každý z týchto zákonov, môžete sa naučiť žiť spôsobom, ktorý vytvára dobrú karmu vo všetkých oblastiach vášho života. To vám môže pomôcť so všetkým, od vášho vzťahu k vašej kariére, vašej finančnej situácii a sebavedomiu.

Či už chcete vytvoriť viac pozitívnej energie, alebo sa snažíte zistiť, ako sa zbaviť zlej karmy (alebo prekliatia), tento základný sprievodca vám poskytne lepší pocit, ako by ste mohli zlepšiť vaše karmické postavenie.

Veľký zákon
Toto je prvý zákon karmy, ktorý to všetko zhŕňa. Je to zákon príčiny a následku, čiže v preklade – všetko, čo dáte, sa vám vráti.

Tvorenie
Druhý zákon vysvetľuje, že všetko – to dobré aj zlé, má svoj pôvod, svoj zdroj. Ten zdroj ste vy sami. Zamyslite sa, čoho vytvárate viac.

Miernosť
Tento karmický zákon nás učí prijatiu. V živote budete prechádzať rôznymi skúškami a búrkami, ale dôležité je, poučiť sa z týchto lekcií, neprahnúť po pomste, neživiť v sebe zlosť a zášť, aj keď vám bolo ublížené.

Neprebývajte v „búrke“ príliš dlho, aby ste si so sebou všade neniesli negatívnu energiu.

Rast
Dôležité je pochopiť, že aj keď nemôžete na 100 % ovplyvniť to, čo sa deje, môžete ovplyvniť to, ako sa k tomu postavíte. Jediné, čo môžete kontrolovať, je vaša vlastná reakcia na to, čo k vám prichádza. Pochopenie tohto zákonu prináša skutočný mier do duše.

Článok pokračuje na ďalšej strane.