Bolo vypočítané, že naše smartphony používame v priemere dlhšie ako 4 hodiny denne. Ale sú to bytosti zvyklosti, často používame rovnaké funkcie a ani na našich telefónoch neskúmame najzaujímavejšie, najúžitočnejšie a nečakané príležitosti. Medzitým vývojári smartphonov a rôznych aplikácií implementovali najúžasnejšie nápady mnohokrát čerpajúce inšpirácie s vedeckou fantáziou.

My sme našli a vyskúšali niektoré naozaj skvelé triky, ktoré naše smartphony schovávali a ktoré môžu byť užitočné v rôznych životných situáciách. Na konci článku je bonus, ktorý vám povie, ako predĺžiť životnosť telefónu.

1. Projekt rozšírenej reality: Mapa na čelné sklo auta.
Ak idete v tme, v hmle, v daždi alebo jednoducho na neznáme miesto, nainštalujte si Hudway do telefónu, nastavte cieľový bod a umiestnite telefón na riadiaci panel. Váš smartphone premietne mapu s podporou GPS priamo na čelné sklo bez nutnosti ďalšieho vybavenia.

2. Telefón môže čítať čiarové kódy.
A QR-kódy tiež. Všetky hlavné predajne majú čítačky čiarových kódov, ktoré môžu spracované informácie spracovať. Tu sú 2 hlavné dôvody, prečo je to super:

Čiarové kódy môžete skenovať na väčšine balíčkov, ktoré sú súčasťou systémov USPS, UPS a FedEx, a tieto informácie automaticky preneste do svojej miniaplikácie.


Viac informácií o produkte môžete získať v aplikáciách, ako je RedLaser, ktorý môže overiť, či je v iných obchodoch k dispozícii rozumnejšia cena.

Článok pokračuje na ďalšej strane.