Hviezda číslo jedna
Ste komunikatívny a emocionálny, to znamená, že veľmi prežívate to, čo sa deje vo vašom okolí. Pokiaľ vás ale čakajú nejaké prekážky, alebo si nie ste istí v kramflekoch, pociťujete úzkosť a veľmi to prežívate. Ste milovníci, zároveň je možné striedanie vašich nálad, raz ste v pokoji, druhýkrát zase v zlosti. To čo vás môže potrápiť najviac, je strach. Ľudia s číslom 1 majú tiež sklon k závislostiam, preto by mali byť opatrní najmä v tomto ohľade.

Hviezda číslo dva a tri
Vy, ktorým vyšla dvojka ste veľmi opatrní vo vašom živote. Možno ste sa stretli s mamičkami, ktoré sú príliš obetavé pre svoje deti, ktoré všetko robia najlepšie a nikto iný nedokáže tak dobre starať o svojich blízkych ako oni. Presne takí ľudia s číslom dva sú. Avšak medzi ich pozitívne vlastnosti patrí aj to, že sú starostliví a obetaví. Tým, ktorým vyšla trojka možno oznámiť to, že sú vo svojom živote aktívni a veľmi dobrodružní. Nič v ich živote nesmie prísť nazmar. Sú úspešní a majú veľkú motiváciu, ktorá im pomáha pri zdolávaní cieľov. Niekedy sa ale môže stať, že sa zabrzdia a rozmýšľajú, či sa v danej veci rozhodli správne. Keď v nejakom svojom súboji prehrajú, neodradí ich to, skôr naopak.

Hviezda číslo štyri a päť
Štvorka znamená, že ste intelektuáli, máte veľa zručností, ste schopní sa naučiť väčšie množstvo vecí, ste predovšetkým uzatvorenie a nemáte radi, keď sa musíte predvádzať.

Radi tiež:
Pracujete samostatne
Cestujete a spoznávate nové veci
Máte zmysel pre zodpovednosť

Jednou z negatívnych vlastností je vaša zasnenosť, prežívate život tak nejako inak, než ostatní a občas to pre vás môže byť problém. Päťka značí to, že ste ľudia, ktorí všetko majú dopredu premyslené. Máte veľkú zodpovednosť a nič nenechávate náhode. Často sa tak stretnete s päťkou u ľudí, ktorí pracujú vo vyššej pozícii, ako napríklad riaditelia alebo šéfovia. Niekedy to však v práci preženú a berú si príliš veľké bremeno, ktoré síce väčšinou zvládnu, avšak by občas mali zvoľniť a odpočinúť si.

Hviezda číslo šesť a sedem
Ak ste zistili, že vaše číslo je šestka, dajte si pozor, môžete mať sklony k agresivite a jemnosť príliš nepoznáte. Často tiež riešite problémy tzv. s horúcou hlavou, a možno ich občas vyriešite aj zle, vďaka tomu, že ste napríklad len chvíľu nepočkali. Na druhej strane ste extrémne pracovití a zodpovední. Pozor však na vaše ego. Sedmička značí, že ste romantici. Áno, máte radi všetko čo je krásne a nežné. Žijete bezstarostným životom a ste veľmi láskaví. Veľmi si predstavujete, aký by váš život mohol byť. V podstate ide o to, že aj keď vám všetko vychádza, ste spokojní, keď nie, potom je to horšie. Keby ste mali na účte milióny korún, pokojne by ste ich rozdali. Opatrne však, vo vašom živote tiež môže prísť kríza.

Osmička a deviatka
Ak máte osmičku, možno sa vám stalo, že o vás vaše okolie tvrdí, že ste uzatvorení a chladní, však to nie je tak úplne pravda. Tí, ktorí vás dobre poznajú, vedia, že ste v skutočnosti veľmi láskaví a prívetiví. Často ste s osmičkou pracovití a rýchlo zabúdate na to, keď vám niekto ublíži. Medzi slabšie stránky potom patrí to, že by ste nemali robiť unáhlené závery a všetko riešiť s rozvahou. Posledná hviezda číslo deväť značí to, že ste aktívni ľudia a zároveň nebojácni. Do života idete naplno a nemienite ho premárniť. Často ste náladoví. Zamyslite sa nad tým, či napríklad svojim konaním a správaním neubližujete ľuďom okolo seba, bez toho aby ste si to uvedomovali.

ZDROJ: prosvet.cz