Škorpión
Mnoho životných plánov sa Škorpiónom začne plniť práve počas tohto novembra, aj keď sa o to pravdepodobne snažili už počas celého roka. Zatiaľ bezvýsledne alebo sa možno podarilo uskutočniť len časť plánov, ale také tie väčšie úmysly a zámery, ako napríklad presťahovať sa, nájsť si inú prácu, odísť od pôvodne milovaného partnera, nájsť si niekoho iného než súčasného spolubývajúceho, splatiť hypotéku, nechať si schváliť pôžičku aspoň do jedného mega (ešte slovenských :D) a na drobnosti do domácnosti, ktoré na čas potešia a prácu uľahčia a podobne, ešte zostávajú v ríši snov.
Teraz, počas novembra 2019, sa môže veľká časť doteraz nesplnených prianí a plánov začať plniť. Nie je povedané, že sa musí splniť všetko na 100%, alebo že musí všetko prebehnúť až do zdarného konca, ale mala by nastať situácia, ktorá sa charakterizuje ako “pohyb ľadov”. Čiže, ako povedal už klasik, “niečo musí povoliť”.

Strelec
Budete sa snažiť presadiť sa v práci a v partnerstve a môžete byť celkom úspešní v oboch prípadoch. Na všetko, čo súvisí s prácou sú lepšie konštelácie v prvej polovici novembra a na záležitosti, ktoré sa týkajú vzťahov bude lepšia druhá polovica novembra. Takže, pre lepšie zapamätanie, kariéru môžete úspešne budovať do novembrového splnu 12.11. a hneď potom si môžete požiadať o zvýšenie platu a ešte než vám žiadosť schvália, môžete sa pokojne začať rozvádzať alebo ženiť a vydávať, podľa momentálnej chuti a potreby. Čo sa týka zdravia a chorôb a tiež úrazov, prípadne dopravných nehôd, tak opäť platí pravidlo, ktoré hovorí, že budete mať viac šťastia ako rozumu, ale keď svoje konanie dokážete zladiť (v zmysle “doladiť” nie “dosladiť”) s rozumom, tak už nebude čo riešiť.

Kozorožec
Tento rok sa často opakovali konštelácie, ktoré Kozorožcom sľubovali veľa práce a možnosť sa o niečo snažiť, aby bola záruka, že to vyjde, alebo že dosiahnu aspoň pocitu sebarealizácie, v prípade, keď odmena za prácu ani nebude stáť za reč, ale tentoraz sa všetko mení. Bude to približne v polovici novembra, kedy sa buď dočkáte zaslúženého uznania za dlhšiu dobu svojej pracovnej činnosti alebo sa môžu vaše neoddiskutovateľné zásluhy priamo odraziť na finančnom zúročení v práci stráveného času, podobne ako to bolo v tom vtipe, myslím, že to bolo v jednom americkom filme, ako jeden hovorí, ani neviem ako vám poďakovať a ten druhý sucho odpovie, no, myslím, že od tej doby, čo boli vynájdené peniaze by to už nemal byť žiadny problém. Zdravie bude všeobecne v pohode, pevné a bez kolapsov.

Vodnár
Hneď v prvom novembrovom týždni môžu Vodnári čakať zaujímavú správu, alebo sa dočkajú nejakej priaznivej udalosti ktorá bude súvisieť s financiami. Je jasné, že nemôžu všetci Vodnári naraz dediť alebo získať chalupu po babičke, skôr sa po babičke nedočkajú ani chlpu, kolektívne šťastie je vždy nápadné a to aj v politike a osud nemá rád príliš nápadné veci a udalosti, osud vždy pracuje tak trochu ako tajná služba, potajomky a pod svietnikmi tých, ktorí nám svietia na cestu, preto je často celkom ťažká úloha odhaliť jeho dlhodobé úmysly.
Najlepšie je teda zmeniť sa v novembri v tichého a oddaného fatalistu, ktorý bez reptania prijme všetko, čo od osudu príde, ale môže tak urobiť s pokojným vedomím toho, že je to v jeho budúci prospech, aj keď to tak na prvý pohľad ešte nemusí vyzerať.

Ryby
Aj keď rybie konštelácie môžu u mnohých odborníkov a zarytých ezoterikov vzbudiť skôr krivý zhovievavý úsmev než tlmené výkriky obdivu, budú mať Ryby prakticky po celý november možnosť bojovať za svoje práva, udržať sa nad hladinou a snažiť sa, aby sa neutopili. Aj keď práve u Rýb je toto špecifikum od podstaty veci diskutabilné, zvlášť, keď nie je vylúčené, že vody, v ktorých sa Ryby práve pohybujú, nebudú zrovna príslovečne tiché.
Avšak, či už sa v živote Rýb zomelie čokoľvek, aj keď to bude bez rizika polámaniu mlynského kolesa, budú si musieť dať trochu pozor na udržanie kondície, čiže sa oplatí zabudnúť na prihlúple poučky o rybom zdraví a radšej sa do zimy teple obliecť, moc nefajčiť a rozhodne sa vyhýbať alkoholu. Potom budú mať Ryby dosť veľkú šancu preplávať novembrom bez odratých šupín, ktoré im môžu tak nanajvýš spadnúť z očí a možno aj niečo málo získať vo svoj prospech.

ZDROJ: horoskopy