Rak
V novembri budú Raci vnútorne spojení s fázami Mesiaca, majú vo svojom znamení mesačný vzostupný uzol a okolo 12. novembra, keď bude spln, pocítia príliv sily a energie a okolo 26. novembra budú mať hromadu vynikajúcich nápadov čo a ako zmeniť vo svojom živote, ako v partnerskej, tak aj v pracovnej rovine.
Je možné, že sa počas novembra zoznámia s celým radom potencionálnych partnerov, ktorí im budú vyznávať lásku a sľubovať vernosť až do konca života, môže sa stať, že to do osudu nejedného Raka vnesie pocit zmätku a neistoty. Nechajte ale všetko plynúť, nikto sa ešte nikdy neprejavil vďaka tomu, čo kde pleskol, ale čo a ako urobil.

V práci a pracovnej oblasti je možné, že sa vyskytne jav, zvaný kariéra, ale opäť to chce nestrácať skromnosť a celkový prehľad nad situáciou.

Lev
Po celý november 2019 budú Levy kypieť silou a zdravím a práve preto budú určite na november roku 2019 dlho a s láskou spomínať. Otvoria sa im nové možnosti na poli pracovnom i partnerskom, v praktickom živote sa to bude prejavovať tak, že napríklad stretnete kamaráta alebo známeho, ktorého už poznáte dlho, ale doteraz ste sa bavili len tak všeobecne a povrchne a on vám navrhne, či by ste nemali záujem o novú prácu, že vie o jednej príležitosti, kde práve hľadajú niekoho ako ste vy. Vy poviete, OK, pôjdete sa opýtať a je dosť veľká pravdepodobnosť, že sa pred vami vyvŕbia nové pracovné možnosti, o ktoré ste do tej chvíle nemali ani tušenie.
Vzťahy vyzerajú stabilne, zdravie tiež a k tomu pár šťastných náhod, tak prečo to nevyužiť?

Panna
Dlho ste čakali na zaujímavý vzťah a je aj dosť možné, že ste mali niekoho vyhliadnutého, ale buď ste nemali odvahu ho (ju) osloviť alebo ste váhali, keď ste s dotyčným hovorili, mu (jej) na rovinu povedať, že máte vážny záujem. Počas novembra 2019 dôjde k takzvanému “otvoreniu očí” a nemusí to byť ani otvorenie onoho povestného tretieho oka, čo vraj má každý človek niekde na čele a keď sa “otvorí”, čiže začne fungovať, tak si môžete nájsť prácu napríklad na chirurgii ako röntgen . Pôjde o takzvané normálne otvorenie očí – proste zrazu uvidíte svoj vysnívaný vzťah taký, aký je. A je aj možné, že sa vám to nebude vôbec páčiť. Človek, ktorého ste milovali pokukáva len po vašej peňaženke alebo platobnej karte, prípadne, niekto, kto vás už dlhšiu dobu oslovuje “miláčik”, vás vôbec nemiluje. Je to celkom možné.

Váhy
Prázdno v živote, prázdno v duši, tak sa vám to, milé Váhy môže javiť prakticky celú prvú polovicu novembra 2019. Je pritom aj jedno, či máte vzťah alebo nemáte, aj keby to bol pracovný vzťah, kamarátsky vzťah alebo milenecký vzťah a aj keby bol normálne fungujúci, tak budete mať dojem, že ste samé, opustené a že nikoho nemáte. Že nemáte nikoho, koho by ste si mohli vážiť.
To sa všetko zmení ako švihnutím čarovného prútika, ktorým sa stane spln 12. novembra, respektíve obdobie dva dni pred splnom, kedy bude Mesiac na konci Barana, čiže Barana, v opozícii k Marsu, na konci Váh. Ozve sa niekto, na koho ste už dlho čakali a kto sa dlho neozýval, prípadne vám napíše ten vytúžený a hoci jeho sloh bude neumelecky a kostrbatý, bude z neho zrejmé, že ide o vyznanie prudkých citov a túžby po vás.

Článok pokračuje na ďalšej strane.