Astrológ a čarodejník Raven argónu vás prevedie nástrahami novembra. Baranom kysne možnosť prísť k peniazom, práve tak Kozorožci, Ryby by sa mali starať o svoje zdravie.

Baran
Zdravie bude v pohode, nie sú tu žiadne varovné konštelácie, ktoré by Baranov varovali pred komplikáciami v oblasti kondície a zdravia a v tom je samozrejme tiež obsiahnutá práceschopnosť a možnosť vykonávať napríklad aj dve práce alebo povolania do roztrhania tela.
Pokiaľ budú Barani v novembri potrebovať viac peňazí, budú mať niekoľko možností prísť si k pomerne tučnému zárobku. V opozícii k svojmu znameniu majú Mars, Slnko a Merkúr, čo znamená, že práca aj vedľajšie zárobky budú fungovať pomerne dobre, jediné, čo by mohlo zmariť plány ako získať viac financií by bola závisť niekoho známeho. Vzťahy môžu byť trochu komplikované, môže sa stať aj to, že takzvane ľahko “zamrznú”.

Býk
Super konštelácie sú okolo 12. novembra, kedy nastáva spln v Býkovi (Slnko, spojené s Merkúrom je v Škorpiónovi a Mesiac s Uránom sú v Býkovi). Všetko, čo súvisí s financiami, poprípade aj s podnikaním alebo s investíciami (teda s rozumnými investíciami) sa javí ako prísľubné a výhodné. V oblasti zdravia môže trochu zazlobiť psychosomatika, vždy majte na pamäti, že vaším najhorším nepriateľom je stres a netrpezlivosť, pozor si dávajte na prechladnutie a na chrbticu.
Vzťahy budú fungovať a budú skôr pevné, než že by sa rozkladali, a verných Býkov bude rozhodne viac ako verných príslušníkov ostatných znamení. Ak ste zamestnaní u väčšej firmy, je možné, že sa dočkáte aj dodatočného finančného zhodnotenia vašich výkonov na konci kalendárneho roka, všetko je v tomto zmysle na vašej strane.

Blíženec
Sami vo svojom znamení si Blíženci môžu občas pripadať trochu opustení, od toho sú od narodenia Blíženci, aby sa prejavovali družne a spoločensky. V opozícii k Blížencom je Jupiter a Venuša, sú to dva symboly šťastných vzťahov, ale súčasne sú to aj dva symboly osudovej vrtkavosti, takže nemusí prinášať do života Blížencov len samú radosť. Všeobecne teraz platí, že Blíženci, ktorí sú práve vo vzťahu, tak v tomto vzťahu budú aj naďalej, zatiaľ čo Blíženci, ktorí práve vzťah nemajú, si budú musieť ešte počkať, najmä ak hľadajú taký ten pravý, perspektívny vzťah na celý život a možno aj na trochu dlhšie …
Z hľadiska zdravia, chorôb, úrazov a podobných záležitostí Blížencom nič nehrozí, v pracovnej rovine sa tiež nevyskytujú žiadne kolapsy alebo možnosti “šliapnuť na mínu”.

Článok pokračuje na ďalšej strane.