Maryannu pri požiadaní o ruku zalialo šťastie “skákala od radosti.” Vtedy niektorí kritizovali Martinovcov za to, že svadbu podporovali, pretože si nemysleli, že ľudia s Downovým syndrómom by mali alebo mohli mať vážny vzťah a ešte k tomu žiť plnohodnotne spolu. Rodina Maryanne však nesúhlasila.

“Moja mama ma 100 percentne podporila,” povedala Maryanne. “Každý by mal mať právo vziať si lásku k svojho života bez predsudkov alebo diskriminácie.” Mama Maryanne matka je naďalej najväčším podporovateľom páru. V poslednej dobe prešiel Tommy operáciou šedého zákalu a pár býval tri týždne u nej, kým sa zotavil. “Naša mamka ich podporuje od prvého dňa … Tommy nemá žiadnu rodinu,” dodáva Maryanne.

Pár stále kritizuje kritikov, ktorí verili, že manželstvo nevydrží. Čo ich manželstvo udržuje tak silné, je, že nikdy neexistuje skrytá agenda. Milujú sa navzájom celým srdcom a sú úprimní.

Kým ich manželstvo bude založené na láske a čestnosti, bude úspešné, pretože sa navzájom dobre hodia. Maryanne (48) miluje hovoriť a Tommy je tichší.

Zatiaľ čo Maryanne pracuje jeden deň v týždni v miestnom charitatívnom obchode, pár trávi veľa času spoločne. Oni radi míňajú, hrajú golf, pozerajú filmy, chodia do zábavných parkov a trávia čas s rodinou.

Dúfam, že sa iní učia od mojej sestry a švagra. “Všetko je možné s láskou a nikto by nemal mať žiadne obmedzenia, bez ohľadu na to, aká je ich situácia,” povedala.

FOTOGALÉRIA:

ZDROJ: dailymail.co.uk