Tento týždeň budeme pod vplyvom blížiaceho sa splnu. Niektoré znamenia sa budú zoznamovať s novými ľuďmi, iné si vytvoria pevnú väzbu k svojmu partnerovi. Hviezdy sľubujú týždeň plný veselosti, ale aj nedôvery a rozporov.

Aký týždeň si hviezdy pripravili práve pre vaše znamenie? To sa dozviete v našom TÝŽDENNOM HOROSKOPE!

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Milí Barani, vesmír pre vás chystá veľké odmeny. Budete plní elánu a optimizmu. Potrebujete sa vašej láske s niečím zveriť? Len do toho! Nebudete ľutovať, podporí vás. A ako sa bude dariť slobodným? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Milí Býci, tento týždeň budete mať práce vyše hlavy, ale keď prídete z práce, budete sa tešiť z prítomnosti svojej drahej polovičky. Máte možnosť vyraziť na kultúrne podujatie a pobaviť sa. Singles sa nedajú oklamať. A čo sa bude diať v práci? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Milí Blíženci, zlá finančná situácia vás momentálne vôbec neťaží. Ste aktívny a nebojíte sa žiadnych výziev. U singles sa nájde predsa len niekto, kto vás privedie do rozpakov. A ako sa vám bude dariť vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Milí raci, v tomto týždni môžete dospieť k záveru, že ten, ktorého ste si vysnívali, nie je ten pravý. Proste si nezískal vašu dôveru. Vo vzťahu sa snažíte jeden druhému vyhýbať. Prečo? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.