8. Necítite sa byť úzko spojení s vašimi rodičmi
Aj keď sa staráte a zbožňujete svoju rodinu, môžete sa cítiť ako nepárna loptička, čierna ovca, alebo stratená existencia. Nemáte úzky vzťah so svojou rodinou a niekedy ste zvedaví, či nemáte inú rodinu niekde vonku.

Môžete mať sny o tom, že máte iných rodičov a pocit, že ste sa s nimi predtým stretli.

To by mohlo znamenať, že ste mali týchto rodičov v minulom živote. Spomienky na nich sa vám vynárajú v podobe živých vízií.

9. Túžite byť pravidelne osamote
Ako sme už predtým naznačili, tento svet vás niekedy môže mýliť a premôcť. Cítite sa byť frustrovaní a nevyvážení v tomto rýchlom a povrchnom svete, v ktorom žijeme, takže sa snažíte nájsť skutočný význam svojho života.

Jednoducho potrebujete nejaký čas a priestor, aby ste získali energiu a zotavili sa zo spoločnosti.

Pravdepodobne sa často strácate v prírode, niekoľko dní potrebujete byť preč od všetkých technológií a od ľudí, aby ste vyliečili svoju myseľ a dušu.

10. Máte obavy, ktoré sa vám zdajú byť reálne
Naše obavy často poukazujú na záležitosti, ktoré sa mohli stať v našich minulých životoch. Napríklad strach z vody by mohol znamenať, že ste sa v minulom živote utopili.

Na druhej strane, strach z požiaru by mohol znamenať, že ste v minulom živote mohli zahynúť pri požiari.

S cieľom rozptýliť vaše obavy a zabrániť vašej duši opätovne ich prežívať znovu a znovu sa im snažíte čeliť hlavou a poraziť ich.

V opačnom prípade sa vaša duša udrží reinkarnovaná na tejto planéte, kým sa nenaučíte niektoré lekcie a ako prekonať svoje obavy.

ZDROJ: powerofpositivity.com