4. Máte pocit, že sem nepatríte
Reinkarnované duše majú pocit, že nepatria na túto planétu. Vždy hľadajú svoj domov, ale nenájdu ho. Cítia sa tu ako mimozemšťania, len v rozpakoch sledujú, ako ľudia žijú svoje každodenné životy.

Nedokážu pochopiť prečo a ako, nemajú chuť zapojiť sa do „normálnych“ aktivít.

Najradšej by svoj čas trávili osamote, ležaním pod hviezdami, uvažovaním o živote a vyhýbaním sa veciam, ktoré nedávajú zmysel.

Reinkarnované duše majú hlbokú túžbu spojiť sa s dušami svojej rodiny a ťažko sa prispôsobujú pocitom, ktoré prežívajú na tejto planéte.

5. Máte silné nutkanie navštíviť vzdialené miesta
Môžete mať spomienky na život v určitej krajine alebo v meste z minulého života a mať silnú túžbu tam opäť ísť v tomto živote.

Máte bludnú dušu a pretože si uvedomujete, že domov nie je fyzické miesto, ale pocit vo vašom srdci, chcete ísť kamkoľvek na tejto planéte.

Môže vás to ťahať na určité miesto alebo za kultúrou možno preto, že ste žili v minulom živote.

Neváhajte sa ponoriť do novej krajiny alebo spôsobu života. Môžete si tak odniesť cenné poznatky o sebe a o poslaní svojej duše.

6. Žijete pre hlboké rozhovory a vzťahy
Nemáte chuť rozprávať málo. Máte nepopierateľný, neúprosný hlad po otvorených, skutočných vzťahoch.

Namiesto rozhovorov, ktoré vás udržujú na okraji sedadla, vďaka vašej povahe vyhľadávate rozhovory trvajúce celé hodiny, ktoré vás nikdy neunavia.

Mnohí ľudia vás nazývajú starou dušou, pretože sa tešíte zo zmysluplných konverzácií, ktoré sa týkajú vesmíru, vedy, histórii, filozofie, umenia, prírody alebo niečoho podobného.

Ľahko sa unavíte pri rozhovoroch o klebetách, zamestnanosti, móde, alebo o hocičom povrchnom.

7. Máte spomienky na minulé životy
Nemôžete sa zbaviť pocitu, že ste tu predtým žili a spomienky na minulé životy by k vám mohli prísť prostredníctvom snov, piesní v rádiu, riadkami v knihách, alebo nejakým iným záhadným spôsobom.

Avšak vy si nespomínate na tieto udalosti alebo na ľudí z tohto života, takže nie je možné, že by ste tieto spomienky presne zaradili na časovej osi.

Jednoducho viete, že sa to stalo a snažíte sa odhaliť viac o svojich minulých životoch.

Deti vám môžu zvyčajne pripomenúť viac o vašich minulých životoch, pretože sa práve vrátili z minulej inkarnácie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.