Dátum narodenia vás ovplyvňuje v každom smere, určuje vaše silné aj slabé stránky, ktoré síce nedokážete zmeniť ale určite ich viete ovplyvniť. Nuž, pozrite, či skutočne sedí vaša povaha a správanie s popisom ku konkrétnemu dňu narodenia …

Deň narodenia o vás prezradí šokujúcu pravdu.

1 – Sloboda
Veľmi samostatná bytosť, no časť životných skutočností si necháva pre seba a starostlivo ich ukrýva pred svetom. Rozhoduje zásadne vždy sama za seba, avšak vie byť tiež poriadne žiarlivá a panovačná.

2 – Vernosť
Citlivý, láskavý človek so silnou intuíciou, ktorý myslí vždy na ostatných skôr než na seba. Jeho spokojnosť je závislá na druhých. Nerozhodnosť a zraniteľnosť môžu viesť v extrémnych prípadoch až k fyzickej nevoľnosti.

3 – Výrečnosť
Hlava vám pracuje na plné obrátky, originálne nápady s dávkou humoru sypete priam z rukáva. Potrebujete komunikovať a pohybovať sa neustále medzi ľuďmi. Dokážete mimoriadne presne zhodnotiť každú situáciu, avšak pokiaľ neventiluje prebytočnú energiu, hrozí nervozita.

4 – Stabilita
Vždy nohami pevne na zemi, veľmi praktická, rozumná a spoľahlivá osoba. Vo vzťahu vždy vášnivá, tolerantná a zo zásady verná. Pokiaľ bola táto osoba vychovaná panovačným rodičom môže chýbať sebaistota alebo naopak môže mať hrubé, útočné správanie.

5 – Otvorenosť
Ak ste sa narodili piateho, pravdepodobne milujete zmenu, pokrok a hľadáte vždy skutočnú pravdu. Energia a odvaha vám zaručene nechýba, no zo srdca neznášate, keď vám niekto hovorí čo a ako máte robiť. Ak nemáte svoj deň bývate náladoví.

6 – Láska
Potrebuje k životu harmóniu a lásku. Má citlivú povahu s poriadnou dávkou tvorivosti. Neznesie ak sa v jej rodine niekto háda, avšak neverí v seba a svoje schopnosti.

7 – Spravodlivosť
V živote má človek narodený siedmeho skutočne vysoké ciele a keď niečo povie, vždy si za tým stojí. Je to veľký extrovert, ak je však na niečo naozaj alergický, tak sú to hlúpi ľudia. Keď si príliš vyletí, ľahko sa môže stať, že podľahne drogám či hazardu.

8 – Vyváženosť
Inteligentná, podnikavá osoba s mimoriadne vyvinutým logickým myslením. Počas svojho života sa ale musí naučiť udržať v rovnováhe svoju silu, energiu a city. Ak to nezvládne, tak býva prehnane kritická, máva pletky a klame.

Článok pokračuje na ďalšej strane.