Mať žiarivú, hladkú a pevnú pokožku bez vrások či iných kozmetických chybičiek je snom každej ženy a zároveň nikdy nekončiacim bojom.

Len čo sa jedného problému s pleťou zbavíte, objaví sa iný. Raz je to začervenanie, inokedy ekzém, upchaté póry či akné, prípadne kruhy pod očami alebo ochabnutá pokožka.

Hlavný problém väčšiny kozmetických prípravkov

Najzávažnejším problémom väčšiny kozmetických prípravkov je ich obsah škodlivých chemikálií. Tie zvyknú zamaskovať jeden problém, len aby neskôr spôsobili nejaký iný.

Určite ste si aj vy všimli, že najhoršiu pleť mávajú bývalé celebrity, ktoré počas svojho života nadmerne používali kozmetiku od výmyslu sveta.To množstvo kozmetiky im dočasne síce poskytlo na prvý pohľad peknú pleť, no pod povrchom dochádzalo poškodeniam, ktoré sa časom prejavili a potom tieto celebrity vyzerali na svoj vek oveľa horšie než by mali.

Mnohé z týchto produktov sú navyše pomerne drahé a zaťažujú tak domáci rozpočet. Preto vám dnes prezradíme nadmieru jednoduchý alternatívny spôsob, ako sa starať o svoju pleť, aby bola zdravá a čím dlhšie si zachovala svoj mladistvý vzhľad.

Najlepšie na tom je, že budete potrebovať len zopár bežných, lacných a ľahko dostupných surovín. Tie zabezpečia, že pokožka na vašej tvári bude správne hydratovaná, vyživená a bez rôznych patogénnych baktérii.

Výsledkom tak bude žiarivá, hladká a pevná pleť s maximálnym potlačením viditeľnosti vrások, aký sa vzhľadom na vek dá dosiahnuť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.