Newyorský cheesecake je absolútna klasika, ktorú si pri návšteve mesta, ktoré nikdy nespí, nemôžete odoprieť. Práve prítomnosť krémového koláča, ktorý sa na vás v New Yorku usmieva z kníhkupectiev, malých kaviarničiek, reštaurácií, cukrární, sa stala trendom aj u nás a cheesecake sa čoskoro udomácnil nielen na domácich stoloch, ale aj v bistrách a malých útulných lokáloch.

Pre návštevu som pripravila túto rýchlu a jednoduchú maškrtu, pretože mala veľký úspech, chcem sa s Vami podeliť o túto dobrotu.

Je to síce kalorická bomba, ale pre čokokoholikov niečo úžasné.

Suroviny
1 bal. keksy BeBe
100 g maslo
500 g (nízkotučný) tvaroh jemný
1 ks smotana šľahačková
300 g čokoláda na varemie

Poleva:
140 ml smotana šľahačková
100 g čokoláda na varenie

Postup prípravy nájdete na druhej strane.