Rozprašovače s vôňou ruže, rannej sviežosti či morského vánku možno v súčasnosti ucítiť v nejednom príbytku. Len málo ľudí však vie, že to možno dosiahnuť aj bez použitia kupovaných osviežovačov vzduchu.

Za príjemnou vôňou sa skrývajú rôzne toxické látky, ako napríklad fenol, formaldehyd a ftalát! V uzatvorených priestoroch predstavujú všetky tieto ingrediencie karcinogény, ktoré s ľahkosťou prenikajú do organizmu cez naše pľúca a pokožku. Ak chcete seba a vašu rodinu ochrániť pred týmto nebezpečenstvom, vyrobte si vlastný prírodný osviežovač vzduchu! Jeho príprava vám zaberie niekoľko minút, ale jeho úžitok je neoceniteľný.

Nielenže naplní sviežou vôňou Váš domov, ale poradí si aj so zlou arómou vo vašom automobile. Neutralizuje rôzne nepríjemné pachy a dokonca vie ochrániť vaše oblečenie pred moľami. Čo je však najdôležitejšie, neškodí vášmu zdraviu! Pekné nádoby, ktoré už nepoužívate, ale nechcete ich vyhodiť môžete použiť ako miesto na osviežovač vzduchu so sódou. Prečo so sódou? Práve sóda je schopná zabrániť šíreniu nepriaznivých pachov po pomerne dlhú dobu. Pustite sa do prípravy!

Článok pokračuje na ďalšej strane.