Päť
Klady: dobrodruh, cestovateľ, bohémsky život, neustále v pohybe, má rád hádanky, rád skúma, priťahuje všetky tajomné a nepoznané. Miluje výzvy, môže rýchlo vstúpiť do nových dobrodružstiev
Zápory: nadmerná zbrklosť, náhlenie a netrpezlivosť často vedú k úplne zbytočným problémom a nedorozumeniam. Neschopnosť riešiť problémy so studenou hlavou a vyváženie.

Šesť
Klady: poctivosť, vernosť, porozumenie, láska, pocit rodiny, zodpovednosť, praktickosť a ústretovosť. Túžba byť nevyhnutným a nenahraditeľným.
Zápory: žiarlivosť, sklon k majetku, tvrdohlavosť a potreba neustáleho obdivu a chvály od priateľov a rodiny. Nemá rád ľudí, ktorí s jeho názormi nesúhlasia.

Sedem
Výhody: múdrosť, inteligencia, túžba po poznaní, vzdelaní, láska k knihám, osamelosť a dokonalosť. Je veľkým perfekcionistom, má veľký potenciál vo vedách a vynálezoch.
Zápory: Uzavretosť, tendencia k izolácii, tendencia k hádke, sarkazmus, veľmi tvrdohlavý, často podráždený a výbuchy hnevu.

Osem
Klady: symbol sily, inteligencie, porozumenie, pomoc, existuje vrodená túžba uspieť ako v práci, tak aj v osobnom živote, veľmi milujú rodinu. Sú odborníkmi vo svojej profesii, môžu viesť tím a rozhodovať.
Zápory: nadmerné ambície, rigidita voči sebe a ostatným, netrpezlivosť, túžba mať všetko v poriadku, neschopnosť tolerovať chyby podriadených.

Deväť
Klady: sentimentálna romantická duša, nesebecký priateľ, partner a človek, ktorý sa nemôže pomstiť zlom, zodpovedný a veľkorysý.
Zápory: ľahko odmieta urážky, veľkoryso ignoruje nedostatky ostatných, a dokonca aj jeho podriadených, ktorí ich zneužívajú, môžu ľahko získavať peniaze, ale nevedia, ako s nimi naložiť.

Desať
Klady: jednoduchosť, priamočiarosť, vysoká sebaúcta, neschopnosť intrigy, uprednostňuje jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť ciele, zabrániť problémom, miluje rodinu a poriadok.
Zápory: bohatstvo, arogancia, problémy sú vyriešené, až keď je neskoro, nenávidia pravdu, ukladá svoju vôľu a svoje názory, môže urážať ľudí v jeho okolí, často znovu prepadá hnevu a úzkosti.

Jedenásť
Klady: pokornosť, milujúce srdce, otvorenosť, čistá duša, vždy ochotná dať pomocnú ruku, počúva ostatné, neoslepí vás na potreby druhých.
Zápory: niekedy príliš veľa dôvery môže byť škodlivé, neschopnosť rozpoznať skryté zlo v inej osobe, hlava je stále v oblakoch, slabý alebo nulový vrodený sebapozorovací inštinkt, neprítomnosť moderného života v drsnej realite.

Dvanásť
Klady: silná a neohrozená vôľa, zdravý a pozitívny postoj k životu, neustála energia, vnútorná sila, harmónia, skvelý talent pre organizáciu, vedenie a riadenie.
Zápory: nadmerná horlivosť, snaha o krok dopredu za každú cenu, neschopnosť oddýchnuť, zastaviť a počúvať prírodu.

Trinásť
Klady: snaha o dokonalosť v celom živote, úspech, obdiv, uznanie, neustále potreba vykonávať zmeny.
Zápory: neznášanlivosť druhých, neschopnosť tolerovať iné názory, lenivosť a neschopnosť obviňovať ostatných, nájsť chyby na inom mieste, a nie medzi sebou.

Štrnástka
Klady: absolútna sloboda, zmyselnosť, vášeň, tolerancia, obetavosť, potreba milovať a milovať.
Zápory: nekontrolovateľný hnev, neschopnosť udržiavať hmotné hodnoty a čeliť nepríjemným situáciám, častá rotácia partnerov aj počas dlhodobých vzťahov.

Pätnásť
Klady: večný snílkovia a vynálezcovia, dôvernosť, cit a súcit sú vlastnosťami pätnástich, rovnako ako väčšia miera vnímania bolesti a utrpenia ostatných.
Zápory: neschopnosť vyjadrovať nespokojnosť, ticho a trpezlivo urážať a vyčítať, často neoprávnene, neschopný prijať kritiku, neschopný vyriešiť triviálne problémy, príliš duševný človek.

Šestnásť
Klady: vzdelávanie, zodpovednosť, štedrosť, citlivosť, nezávislosť, tajomstvo. Vynikajúca intuícia, schopnosť zapojiť sa do neodolateľného kúzla a inteligencie. Je miernym a verným partnerom.
Zápory: nadriadenosť, časté pokusy o skrytie, niekedy zdržanlivosť a nesocialismus.

Sedemnásť
Klady: citlivosť, vytrvalosť, vernosť, tvrdohlavosť, úprimnosť, láskavosť a potreba milovať.
Zápory: nenávidia lži, pokrytectvo, odmietanie, vyžadujú absolútnu oddanosť a pozornosť, vždy obhajujú svoje názory, a to aj kvôli tomu, že sú skazení.

Osemnásť
Klady: veľká odvaha, pocit spravodlivosti, poctivosť, ochrana rodiny a priateľov sú schopní urobiť čokoľvek, sú založení na ich bezchybné povesti a ich slovo je nad zákonom. Vzťahy sa týkajú predovšetkým vzájomného rešpektu.
Zápory: silné a nezdravé emócie o ich vzhľade a charaktere, ak sa niekto dotkne ich povesti, dostavia sa depresie a snažia sa niečo napraviť za každú cenu,  a je ľahké ho uraziť.

Devätnásť
Klady: odhodlanie, otvorenosť, odvaha, energia vo všetkom, čo robia, vytrvalosť a tvrdá práca – to je ich povaha. Milujú stabilitu ako v rodine, tak v práci, netolerujú zmeny.
Zápory: materialisti, ktorí sa snažia čo najlepšie, zhodnotia všetko čo sa týka toho, koľko a čo to je. Peniaze a peniaze opäť peniaze, to je ich alfa omega.

Dvadsať
Klady: verný priateľ, veselý spoločník, milujúci sviatky, večierky, zábavu, vzrušenie, hudba, tanec
Zápory: ľahko padá do melanchólie, stále si sťažuje na ťažkosti s osudom, je vždy s ním nespokojný, ľahko ovplyvnený ostatnými. Nenávidí osamelosť, odmietanie nevedomosti.

Dvadsaťjeden
Klady: pocit poriadku, poradia, praktickosť, schopnosť uspieť, nájsť správnu prácu a udržať si spoločenské postavenie.
Zápory: majú príliš radi ich bohatstvo, úspech, cynický, arogantný, radi pohŕdajú ostatnými, menej úspešní, ktorí často ukazujú svoje ironické poznámky.

Dvadsaťdva
Klady: široký pohľad na svet, vzdelanie, skromnosť, zodpovednosť, túžba skúmať vzdialené svety, vesmír a pozrieť sa do všetkých kútov neuznaných.
Zápory: potrebujú podporu od ostatných, milujú chválu a uznanie, ich márnosť je obrovská, nemajú radi kritiku, neúspech a nevedomosť. Vždy sa chcú stať centrom pozornosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.